Informació bàsica sobre protecció de dades

Responsable: Us informem que les dades de caràcter personal que ens proporcioneu seran tractades per lluitariguanyar.cat.

Finalitat: Processar la vostra comanda i/o registrar l’apadrinament.

Legitimització: El vostre consentiment com a persona interessada.

Destinataris: Les dades que ens faciliteu estaran ubicades als servidors de Loading (proveïdor d’allotjament web de lluitariguanyar.cat) dins la UE. També s’enviarà còpia de la comanda per mail als servidors de Gmail. En cas de triar enviament per MRW, les dades també es transmetran als servidors de MRW per gestionar l’enviament.

Drets: Podreu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, limitació i eliminació de les dades a info@lluitariguanyar.cat, així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control.

Conservació de les dades: Fins que no se sol·liciti la seva supressió per part de l’interessat/da.

Informació adicional: Podeu consultar la informació adicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privacitat.

Titular del lloc web

En compliment d’allò establert per l’article 10 de la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (d’ara en endavant, “LSSI”), a continuació s’ofereix la informació general del lloc web lluitariguanyar.cat:

 • Raó social: lluitariguanyar.cat
 • Titular: Pau Baig i Pujol
 • NIF: 52420084W
 • Domicili social: Carrer de l’Aigua, 98, baixos
  08800 – Vilanova i la Geltrú
 • Correu electrònic: info@lluitariguanyar.cat

Condicions de venda

Les presents condicions de venda regeixen l’accés i la utilització, per part de l’usuari, del lloc web lluitariguanyar.cat, així com la compra de productes o serveis a través de la mateixa.

Per mitjà de l’acceptació de les presents Condicions de venda, l’usuari manifesta:

 1. Que ha llegit, entén i comprèn el que aquí s’exposa, a l’avís legal i a la política de privacitat.
 2. Que és una persona amb capacitat suficient per utilitzar el lloc web.
 3. Que assumeix totes les obligacions aquí disposades.

La utilització de lluitariguanyar.cat atribueix la condició d’usuari i implica l’acceptació de tots els termes inclosos en aquestes condicions de venda, el seu avís legal i la política de privacitat.

L’usuari ha de llegir atentament les presents Condicions de venda cada vegada que accedeixi al lloc web, car aquest i altres avisos legals poden patir modificacions.

El titular del lloc web es reserva la facultat de realitzar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, qualsevol modificació o actualització dels seus continguts i serveis; de les presents Condicions de venda i, en general, de tots els elements que integren el disseny i configuració de lluitariguanyar.cat.

Entrega o enviament dels productes

A partir d’un apadrinament de 10€ us podem obsequiar amb una samarreta de Lluitar i guanyar. El seu cost es restarà del vostre donatiu. També podeu comprar més samarretes a banda de la de regal.

Previ avís, podreu recollir la samarreta a Teixits Baig (Vilanova i la Geltrú), òbviament sense cap cost afegit. Si viviu lluny de Vilanova podeu optar a triar enviament amb MRW. El cost d’enviament se sumarà al total de la comanda.

Les samarretes es faran sota demanda en dues o tres tandes, d’aquí a setembre. Així que pot ser que passin setmanes abans no la tingueu.

Despeses d’enviament

El cost d’enviament de la samarreta per MRW és:

 • Província de Barcelona: 5,95€
 • Resta d’Espanya i Portugal peninsulars: 8,95€
 • Illes Balears: 12,95€

A la resta de zones o països, no hi ha enviament disponible. Disculpeu les molèsties.

Pagament segur amb Stripe

La nostra pàgina disposa de certificat SSL, que xifra la pàgina perquè no pugui ser llegida enfront un atac. Com a passarel·la de pagament utilitzem Stripe, permetent pagar amb targeta de crèdit / dèbit. Lluitariguanyar.cat no veu ni recopila, en cap moment, les dades de la targeta de crèdit.

Devolucions

No s’admetran devolucions ni del Km apdrinat, ni de les samarretes (ni tan sols per un canvi de talla). Aquesta no és una botiga online tradicional, sinó que és un projecte solidari per recaptar fons. Així que, sentint-ho molt, no ens podem permetre els sobrecostos que comporten les devolucions.

Data de l’última revisió: 28/06/2018