#lluitariguanyar

No sabem qui va crear l’eslògan de #lluitariguanyar, però sí que sabem que no vam ser pas nosaltres. S’ha fet servir sovint al voltant de les iniciatives per ajudar a qui ajuda en Bernat i, per tant, no ens semblava just apropiar-nos el lema sense fer menció als que ens han precedit.

Així doncs, aquí trobareu un recull gràfic de les diferents iniciatives de #lluitariguanyar.

Club Patí Vilanova

El Bernat és porter del Club Patí Vilanova, que s’ha bolcat a fons per donar-li tot el suport i ànims possibles. Des d’organitzar una botifarrada benèfica o un cava solidari, fins a dedicar-li la victòria de la Copa de la Reina!

Escola Llebetx

L’escola del Bernat també ha fet vàries iniciatives per ajudar a qui ajuda en Bernat: xocolatada popular per recaptar fons, marató de donants de moll d’os, números per una panera solidària… També han tractat el tema de la leucèmia a classe amb els companys del Bernat.

Agrupació de Balls Populars

L’Arcadi, pare d’en Bernat, és bastoner i tots dos són socis de l’Agrupació de Balls Populars de Vilanova i la Geltrú. Han tingut la iniciativa de crear un mocador solidari per lluir durant la Festa Major d’enguany i recaptar fons per Sant Joan de Déu.

Món de l’hoquei

L’hoquei ha demostrat ser un esport amb un cor enorme. Les ganes d’ajudar i animar el Bernat han anat molt més enllà del Club Patí Vilanova.

Començant per la selecció catalana d’hoquei, que va tenir un record per ell en acabar un partit. Una de les jugadores va ser entrenadora del Bernat.

A l’hospital van anar a veure’l Sergio Fernández Vila, porter del Barça Lassa i el director esportiu del Barça, Robert Fernández.

I al Palau blaugrana es van viure moments molt emotius amb uns càntics del sector Sang Culé Cor Català i una pancarta que va acabar sent agafada per tots els jugadors blaugranes 🙂 #TotsSomBernat